Om Oss

Vi är ett familjeägt resebolag med specialkompetens inom den gröna sektorn som natur, parker och trädgårdar. Vi arrangerar resor, utflykter, events & föredrag med stor lokalkännedom i Skandinavien. Vi har också lång erfarenhet av trädgårdsresor i Europa. Bland vårt kontaktnät hittar du internationellt kända landskapsarkitekter, trädgårdsdesigners, föreläsare och författare och flera av dem träffar du på våra resor. Vi skräddarsyr resor efter våra kunders önskemål, alltid med ett stort engagemang i det gröna och i hållbarhetsfrågor.

Vi har studerat och arbetat med trädgårdshistoria, trädgårdskonst, landskapsarkitektur och trädgårdsturism i 25 år. Vi brinner för det gröna, för miljö- och hållbarhetsfrågor, för odling och för bevarande av vårt gröna kulturlandskap. 

Här på vår digitala plattform hittar du lätt information om gröna besöksmål i Öresundsregionen samt vårt utbud av guidade resor och utflykter. Har du några speciella önskemål för din gröna resa? Vill du åka, med tåg, flyg eller buss, till ett speciellt resmål som inte finns med bland vårt ordinarie utbud, eller vill du att vi ska ordna årets gröna event för ditt företag? Kontakta oss gärna så svarar vi på dina frågor och hjälper dig vidare på bästa sätt.