Välkommen till The Green Guide!

Vi är ett reseföretag som erbjuder hållbara paketresor och enskilda turer med fokus på gröna resmål i Skandinavien och Europa. Vi arrangerar gärna skräddarsydda resor till olika besöksmål runt om i Europa och Skandinavien för att er resa ska passa perfekt till ert företag eller förening.

Skördefest på cykel

Flera datum
Njut av skördetider och sensommaren på cykel i Skåne! Unna dig 2-dagars paus och cykla med oss längs vackra Kattegattleden från Helsingborg till Ängelholm

 

Skördefest och smakrika dagar i Skåne 

28 – 31 augusti
Res hållbart och säkert med oss i Skåne i sensommar- och skördetider och smaka dig runt bland alla underbara frukter, grönsaker, bröd & bakverk, mat och viner!

 

Smakrik Dagstur med cykel på Kattegattleden

Flera datum
Cykla med oss under en dag i sommar och kombinera matupplevelser längs Kattegattleden med härliga, gröna trädgårdsbesök.

Välkommen till The Green Guide!

Dela vår gröna passion på utflykter och trädgårdsresor! Vi är ett reseföretag som erbjuder hållbara, guidade paketresor, och skräddarsydda, enskilda turer med fokus på gröna resmål i Europa och Skandinavien. Vi visar dig vägen till parker, trädgårdar, naturområden, cykelvägar och utsökta matställen.