Välkommen till The Green Guide

Välkommen till The Green Guide! Vi är ett reseföretag som erbjuder hållbara paketresor, och skräddarsydda, enskilda turer med fokus på gröna resmål i Skandinavien och Europa. Vi visar dig vägen till utvalda besöksmål som parker, trädgårdar, naturområden, cykelvägar och utsökta matställen.

 

Välkommen till The Green Guide och dela vår gröna passion på utflykter och trädgårdsresor! Vi är ett reseföretag som erbjuder guidade paketresor, och skräddarsydda, enskilda turer med fokus på gröna resmål i Europa och Skandinavien. Vi visar dig vägen till parker, trädgårdar, naturområden, cykelvägar och utsökta matställen.

Kära trädgårdsälskare och besökare av vår sida. Det blev inte alls som vi hade tänkt oss den här våren och sommaren. Virus och stängda gränser gör att flera av våra resor och event måste skjutas på framtiden. Vi resonerar som så att vi ställer inte in resor. Vi skjuter upp! Specifika frågor och detaljer för varje resa tas via mail till oss. Vi ska göra vårt allra bästa att svara på era frågor så snabbt som möjligt. För alla våra resor har vi lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

 

Skräddarsydda resor

Vi arrangerar gärna skräddarsydda resor till olika besöksmål runt om i Europa och Skandinavien för att er resa ska passa perfekt till ert företag eller förening. Kontakta oss så hjälper vi er gärna att upptäcka gröna besöksmål.

 

Grön cykeltur i Skåne

Flera datum
Vad sägs om att bli trädgårdsturist på cykel för några dagar? Vi tar ett kliv till en klimatsmart trädgårdsupplevelse genom att cykla en del av Kattegattleden för att titta på trädgårdar. På vår väg från Helsingborg utmed ett glittrande hav stannar vi bland annat på Sofiero för en guidad visning i den anrika parken.

 

Rosig och doftande dagsutflykt till Halland

10 juli
Följ med oss på en härlig utflykt i rosens och Arts & Crafts tecken. Vi besöker Tjolöholm Slott och får en guidad visning i slott i det tjusiga slottet och i parken.

 

Doftande trädgårdsresa till Skåne och Danmark

Sommar 2021
Precis efter Midsommar, när sommarblomningen är som allra vackrast och rosorna just slagit ut gör vi en resa till södra Sverige och Danmark.  Ni får bland annat möjlighet att träffa trädgårdsägare och professionella trädgårdsmästare och bli guidade Fredriksdals Rosarium samt på Axelvold Säteri, en underbar rosendröm från 1900-talets förra hälft.