Välkommen till The Green Guide

Välkommen till The Green Guide! Vi är ett reseföretag som erbjuder hållbara paketresor, och skräddarsydda, enskilda turer med fokus på gröna resmål i Öresundsregionen. Vi visar dig vägen till utvalda besöksmål som parker, trädgårdar, naturområden, cykelvägar och utsökta matställen.

 

Välkommen till The Green Guide och dela vår gröna passion på utflykter och trädgårdsresor!

Dagsutflykter

Dags att byta ut en alldeles vanlig dag mot en grön dag! Vi tar dig med till naturen, trädgårdar, parker, blomstershower eller härliga gröna caféer och gårdsbutiker runt om i Öresundsregionen. Med oss får du upplevelser, inspiration och kunskap. Du möter människor med samma intresse som du och får massor av härliga minnen att ta med dig hem. Läs mer och låt dig inspireras här.

Skräddarsydda resor

Titta gärna in under fliken besöksmål och inspireras! Låt oss arrangera härliga utflyktsdagar eller en weekendtur, för dig eller ditt företag. Kontakta oss och vi hjälper dig gärna att upptäcka gröna besöksmål i Skåne med omnejd.

Wales & West Midlands

Följ med oss på en upplevelseresa med undersköna landskap, fruktodlingar, vackra Arts & Crafts miljöer och det allra senaste när det gäller engelsk trädgårdsarkitektur. 

 

Grön cykeltur i Skåne

Vad sägs om att bli trädgårdsturist på cykel för några dagar? Vi tar ett kliv till en klimatsmart trädgårdsupplevelse genom att cykla en del av Kattegattleden för att titta på trädgårdar. På vår väg från Helsingborg utmed ett glittrande hav stannar vi bland annat på Sofiero för en guidad visning i den anrika parken.

Kulinarisk hösttur

I Skåne vimlar det av gårdar och lantbruk med småskalig produktion av ekologiska produkter. Under några fullspäckade dagar får du smaka dig runt i detta underbara landskap bland härliga frukter, grönsaker, ost, bröd & bakverk, äppelmust, charkuterier, mat och viner!