Välkommen till The Green Guide!

Vi är ett reseföretag som erbjuder hållbara paketresor och enskilda turer med fokus på gröna resmål i Skandinavien och Europa. Vi arrangerar också skräddarsydda resor för dig, ert företag eller förening. Er säkerhet är mycket viktig för oss! Vi följer noggrant råden från Folkhälsomyndigheten och UD när det gäller resor i och med pandemin och Covid-19. När ni reser med oss ser vi till att ni är i trygga händer och kan njuta och koppla av på er resa.

Tvådagars cykeltur för i Skåne

Flera datum
Nordvästra Skåne finner du några av Sveriges vackraste trädgårdar. Här finns dessutom en av Europas vackraste cykelleder! Följ med The Green Guide under två dagar och njut av den ultimata, gröna trädgårdsresan för både kropp och själ!

 

Skördefest och smakrika dagar i Skåne 

Augusti och september 2021
Res hållbart och säkert med oss i Skåne i sensommar- och skördetider och smaka dig runt bland alla underbara frukter, grönsaker, bröd & bakverk, mat och viner!

 

Smakrik Dagstur med cykel på Kattegattleden

Flera datum
Cykla med oss under en dag i sommar och kombinera matupplevelser längs Kattegattleden med härliga, gröna trädgårdsbesök.

Välkommen till The Green Guide!

Dela vår gröna passion på utflykter och trädgårdsresor! Vi är ett reseföretag som erbjuder hållbara, guidade paketresor, och skräddarsydda, enskilda turer med fokus på gröna resmål i Europa och Skandinavien. Vi visar dig vägen till parker, trädgårdar, naturområden, cykelvägar och utsökta matställen.