Välkommen till The Green Guide

Välkommen till The Green Guide! Vi är ett reseföretag som erbjuder hållbara paketresor, och skräddarsydda, enskilda turer med fokus på gröna resmål i Skandinavien och Europa. Vi visar dig vägen till utvalda besöksmål som parker, trädgårdar, naturområden, cykelvägar och utsökta matställen.

 

Välkommen till The Green Guide och dela vår gröna passion på utflykter och trädgårdsresor! Vi är ett reseföretag som erbjuder guidade paketresor, och skräddarsydda, enskilda turer med fokus på gröna resmål i Europa och Skandinavien. Vi visar dig vägen till parker, trädgårdar, naturområden, cykelvägar och utsökta matställen.

Skräddarsydda resor

Vi arrangerar gärna skräddarsydda resor till olika besöksmål runt om i Europa och Skandinavien för att er resa ska passa perfekt till ert företag eller förening. Kontakta oss så hjälper vi er gärna att upptäcka gröna besöksmål.

 

Vårdagar i Skåne, 28 – 30 maj

Upplev skimrande färgrika dagar med oss i vår. När bokskogarna skimrar som allra vackrast och några av Sveriges mest spektakulära rododendronsamlingar blommar då bjuder vi in till Skåne och området kring Öresund.

 

Grön cykeltur i Skåne, flera datum

Vad sägs om att bli trädgårdsturist på cykel för några dagar? Vi tar ett kliv till en klimatsmart trädgårdsupplevelse genom att cykla en del av Kattegattleden för att titta på trädgårdar. På vår väg från Helsingborg utmed ett glittrande hav stannar vi bland annat på Sofiero för en guidad visning i den anrika parken.

 

Trädgårdsresa med Italienska influenser till Bath, 1 – 5 juni

Följ med oss på en härlig trädgårdsvecka till vackra Bath, en stad med koppling till Italien sedan lång tid tillbaka. Engelsmännen har länge haft en förkärlek till Italien vilket inte minst lämnar avtryck i arkitektur och trädgårdskonst.