Turer

Intresset för vår gröna miljö bara ökar och vi stolta över att kunna erbjuda resor för dig som vill upptäcka den bästa av gröna världar. Vare sig du reser med oss inom Sverige eller till andra länder i Europa vet du att vi väljer besöksmål med optimal hållbarhet samt hög kvalité. Med våra guider får du fördjupade kunskaper, upplevelser och minnen att ta med dig hem!

 

Dagstur med cykel på Kattegattleden

Cykla med oss under en dag i sommar  och kombinera matupplevelser längs Kattegattleden med härliga, gröna trädgårdsbesök. Läs mer & boka.

 

 

Grön cykeltur i Skåne

Flera datum
Vad sägs om att bli trädgårdsturist på cykel för några dagar? Vi tar ett kliv till en klimatsmart trädgårdsupplevelse genom att cykla en del av Kattegattleden för att titta på trädgårdar. På vår väg från Helsingborg utmed ett glittrande hav stannar vi bland annat på Sofiero för en guidad visning i den anrika parken. Läs mer & boka.

 

 

Skördefest och smakrika dagar i Skåne

28 – 31 augusti 
Res hållbart och säkert med oss i Skåne i sensommar- och skördetider och smaka dig runt bland alla underbara frukter, grönsaker, bröd & bakverk, mat och viner! Läs mer & boka.

 

 

Doftande trädgårdsresa i Skåne & Danmark

2021
Precis efter Midsommar, när sommarblomningen är som allra vackrast och rosorna just slagit ut gör vi en resa till södra Sverige & Danmark.  Läs mer.

 

 

Dagstur i rosens tecken

Juli 2021
Följ med oss på en härlig utflykt i rosens och Arts & Crafts tecken. Vi besöker Tjolöholm Slott och får en guidad visning i det tjusiga slottet och i parken. Läs mer & boka.

 

Trädgårdresa till Bath i England

Juni 2021
Följ med oss på en härlig trädgårdsvecka till vackra Bath i England, en stad med koppling till Italien sedan lång tid tillbaka. Engelsmännen har länge haft en förkärlek till Italien vilket inte minst lämnar avtryck i arkitektur och trädgårdskonst. Läs mer & boka.