Turer

Intresset för vår gröna miljö bara ökar och vi stolta över att kunna erbjuda resor för dig som vill upptäcka den bästa av gröna världar. Vare sig du reser med oss inom Sverige eller till andra länder i Europa vet du att vi väljer besöksmål med kvalité. Med våra guider får du fördjupade kunskaper, upplevelser och minnen att ta med hem!

 

Vårturen

Upplev skimrande färgrika dagar med oss i vår. När bokskogarna skimrar som allra vackrast och några av Sveriges mest spektakulära rododendronsamlingar blommar då bjuder vi in till Skåne och området kring Öresund. Läs mer.

 

 

Grön cykeltur

Vad sägs om att bli trädgårdsturist på cykel för några dagar? Vi tar ett kliv till en klimatsmart trädgårdsupplevelse genom att cykla en del av Kattegattleden för att titta på trädgårdar. På vår väg från Helsingborg utmed ett glittrande hav stannar vi bland annat på Sofiero för en guidad visning i den anrika parken. Läs mer.

 

 

Trädgårdresa till Bath i England

Följ med oss på en härlig trädgårdsvecka till vackra Bath i England, en stad med koppling till Italien sedan lång tid tillbaka. Engelsmännen har länge haft en förkärlek till Italien vilket inte minst lämnar avtryck i arkitektur och trädgårdskonst. Läs mer.

 

 

Dagstur till Halland 

Följ med oss på en härlig dagsutflykt till Halland där vi besöker Tjolöholms Slott utanför Kungsbacka samt Trädgård med Utsikt öster om Varberg. Den senare blev vald till Årets Trädgård 2019 av tidningen Allers Trädgård. Läs mer.

 

 

Doftande trädgårdsresa i Skåne & Danmark

Precis efter Midsommar, när sommarblomningen är som allra vackrast och rosorna just slagit ut gör vi en resa till södra Sverige & Danmark.  Läs mer.