Turer

Intresset för vår gröna miljö bara ökar och vi stolta över att kunna erbjuda resor för dig som vill upptäcka den bästa av gröna världar. Vare sig du reser med oss inom Sverige eller till andra länder i Europa vet du att vi väljer besöksmål med optimal hållbarhet samt hög kvalité. Med våra guider får du fördjupade kunskaper, upplevelser och minnen att ta med dig hem!

 

Dagstur med cykel på Kattegattleden

Flera datum
Cykla med oss under en dag i sommar  och kombinera matupplevelser längs Kattegattleden med härliga, gröna trädgårdsbesök. Läs mer & boka.

 

 

Två dagars cykeltur i Skåne

Flera datum under 2021
Njut av sommaren på ett hållbart vis med cykel i Skåne! Unna dig 2-dagars paus och cykla med oss längs vackra Kattegattleden från Helsingborg till Ängelholm. Läs mer & boka.

 

 

The Green Guides’ klassiska vårtur

14 – 16 maj
När bokskogarna skimrar som allra vackrast och rododendron, azalea och tulpaner blommar i kaskader bjuder vi in till några upplevelserika och härliga dagar i Skåne. Läs mer & boka.

 

Grönt äventyr i Danmark

17 – 20 juni 
Vi reser hållbart och säkert med fossilfri buss till Danmark för att beundra vackra trädgårdar, både klassiska och nyskapandeLäs mer & boka.

 

 

The Green Guides’ sommartur

30 juni – 3 juli 
Följ med oss under några härliga dagar i Skåne med doftande rosor och blomsterglädje där vi kombinerar trädgårdskultur med klokheter kring köksträdgården och den biologiska mångfalden. Läs mer & boka.

 

Skördefest och smakrika dagar i Skåne

25 – 28 augusti
Res hållbart och säkert med oss i Skåne i sensommar- och skördetider och smaka dig runt bland alla underbara frukter, grönsaker, bröd & bakverk, mat och viner! Läs mer & boka.

 

 

Stavangerturen i Norge

7 – 10 juli (preliminär)
Följ med oss till vårt grannland Norge och den spännande staden Stavanger. Här besöker vi Flor & Fjaere, ön i vackra Hidlefjorden med tropisk växtlighet som ger besökare från hela världen en känsla av paradiset. Läs mer & boka.

 

 

Trädgårdresa till Bath i England

8 – 12 september
Följ med oss på en härlig trädgårdsvecka till vackra Bath i England, en stad med koppling till Italien sedan lång tid tillbaka. Engelsmännen har länge haft en förkärlek till Italien vilket inte minst lämnar avtryck i arkitektur och trädgårdskonst. Läs mer & boka.

 

 

Trädgårdsresa till Wales

30 augusti – 3 september
Följ med The Green Guide  på en härlig vårresa till de underbara landskapen kring den walesiska gränsen i England och upplev blomningen av tusentals vårlökar och fruktträd. Läs mer & boka.