Turer

Här finner du vårt turprogram för 2019! Intresset för vår gröna miljö bara ökar och vi stolta över att kunna erbjuda resor för dig som vill upptäcka den bästa av gröna världar. Vare sig du reser med oss inom Sverige eller till andra länder vet du att vi väljer besöksmål med kvalité. Med våra guider får du fördjupade kunskaper, upplevelser och minnen att ta med hem!

 

Kulinarisk hösttur

I Skåne vimlar det av gårdar och lantbruk med småskalig produktion av ekologiska produkter. Under några fullspäckade dagar får du smaka dig runt i detta underbara landskap bland härliga frukter, grönsaker, ost, bröd & bakverk, äppelmust, charkuterier, mat och viner! Läs mer.

 

 

Grön cykeltur

Vad sägs om att bli trädgårdsturist på cykel för några dagar? Vi tar ett kliv till en klimatsmart trädgårdsupplevelse genom att cykla en del av Kattegattleden för att titta på trädgårdar. På vår väg från Helsingborg utmed ett glittrande hav stannar vi bland annat på Sofiero för en guidad visning i den anrika parken. Läs mer.

 

 

Wales & West Midlands

Följ med oss på en upplevelseresa med undersköna landskap, fruktodlingar, vackra Arts & Crafts miljöer och det allra senaste när det gäller engelsk trädgårdsarkitektur. Läs mer.