The Green Guide gör en utflykt till England

Följ med oss till det underbara och böljande landskapet The Cotswolds  i hjärtat av England och upplev trädgårdar med det lilla extra. Vi kommer att besöka en mix gamla storslagna trädgårdar, som Rousham Park, Englands första romantiska landskapsträdgård från 1740, till nya, trendskapande som Broughton Grange skapad av trädgårdsdesignern med stjärnstatus, Tom Stuart-Smith.

Vi kommer också njuta av privata trädgårdar skapade av flera generationer kvinnor på Kiftsgate Court, Pettifers Garden och helt underbara Dower House, Morville Hall i Shropshire. Och när vi ändå är i Shropshire måste vi ju såklart titta på de fantastiska rosenplanteringarna hos David Austin Rose Garden. Bor gör vi också med det lilla extra, på underbara The Lamb Inn i Burford, ett 4-stjärnigt värdshus med anor från 1400-talet och på Prince Rupert Hotel i den charmiga och medeltida staden Shrewsbury. Många goda måltider kommer också att serveras på den här resan.

Er ciceron är Christina Högardh-Ihr och ni kommer också få träffa flera trädgårdsmästare och trädgårdsägare under resan, som gärna berättar om sina trädgårdar för er.

För mer info om den här resan, vänligen kontakta oss via;

Telefon: 042 – 303 82 10
Mobil: 0707 – 28 68 43 eller 0725 – 34 33 44
Mail: info@thegreenguide.se