b

Praktisk information 

Länk till detaljerad reseplan. 

Pris; Från 4200:- SEK

I priset ingår; Del i dubbelrum i 3 nätter på 3 och 4* hotell inkl frukost. 1 lunch, entréer till 5 trädgårdar, samt karta med vägbeskrivning.

Möjliga tillval
24-växlad cykel med vattentäta sadelväskor, inkl cykeltransport Båstad – Helsingborg, 1200:- för samtliga dagar, uppgradera till elcykel för 100:- / dag. Bagage transport 750:-för alla fyra dagarna. Enkelrumstillägg: från 1350:-. Samt guidade visningar på Sofiero och Norrviken. 

Vi reserverar oss för ändringar i programmet. Om resan inte skulle bli av, meddelar vi 14 dagar före resans avgång. Har ni några allergier, eller andra förhinder måste ni meddela oss detta. Den här resan är inte lämplig för personer med nedsatt rörlighet. Vi är tacksamma för att ni läser igenom våra resevillkor

Boka turen här 

Fyll i era uppgifterna namn, adress, mail, etc, nedan och för att därefter få en bekräftelse av oss. Observera att denna turen genomförs vid ett minimum av 2 deltagare. Ring eller mejla oss angående gruppbokningar för över 5 personer! När ni anmält er via formuläret och vi har gått igenom er bokning så skickar vi en faktura med slutbetalning från oss. Vi svarar jättegärna på era frågor. Välkommen att kontakta oss på: 

Mobil: 0707 – 28 68 43 eller 0725 – 34 33 44
Mail: info@thegreenguide.se

Önskas en kombination av rumstyper vänligen specificera detta i rutan 'meddelande'.
Välj det datum som ni vill påbörja turen. Denna tur går 4 gånger under 2020 och varar i 4 dagar.
Om ni är fler än 5 personer var god att kontakta oss så hjälper vi er med bokningen.
Var god att fyll i om ni har några specifika önskemål, allergier, matpreferenser eller dylikt.
Var god läs våra resevillkor & hur vi behandlar era personuppgifter i nedan länk.