b

Sommartur till Bath

Datum
1 – 5 juni

Länk till programmet.

Praktisk information

Resan pris; 15 500:-

I priset ingår 4 nätter i dubbelrum på 4* hotell inkl frukost, 1 middag, i lunch och Afternoon Tea på The Pump Room. Entréer till 7 trädgårdar, Alla transporter i England samt guide varje dag.

Flyg ingår ej i priset men kontakta oss så hjälper vi er gärna att boka flyg.

Vi reserverar oss för ändringar i programmet. Observera att alla priser gäller nuvarande valutakurser och kan komma att ändras samt att minst 14 personer måste vara anmälda för att resan ska genomföras. Om resan inte skulle bli av, meddelar vi 14 dagar före resans avgång. Har ni några allergier, eller andra förhinder måste ni meddela oss detta. Den här resan är inte lämplig för personer med nedsatt rörlighet. Vi är tacksamma för att ni läser igenom våra resevillkor

Boka resan här

Fyll i era uppgifterna namn, adress, mail, etc, nedan och för att därefter få en bekräftelse av oss. Observera att denna turen genomförs vid ett minimum av 14 deltagare. Ring eller mejla oss angående gruppbokningar för över 5 personer! När ni anmält er via formuläret och vi har gått igenom er bokning så skickar vi en faktura med slutbetalning. Observera att denna resa inkluderar en anmälningsavgift som är en delbetalning av resans totala pris. Anmälningsavgiften om 2500:- SEK skickas via en separat faktura och skall vara oss tillhanda inom 5 dagar efter att bokningen är bekräftad via bokningsbekräftelse. 

Vi svarar jättegärna på era frågor. Välkommen att kontakta oss via:

Mobil: 0707 – 28 68 43 eller 0725 – 34 33 44
Mail: info@thegreenguide.se

Önskas en kombination av rumstyper vänligen specificera detta i rutan 'meddelande'.
Om ni är fler än 5 personer var god att kontakta oss så hjälper vi er med bokningen.
Var god att fyll i om ni har några specifika önskemål, allergier, matpreferenser eller dylikt.
Var god läs våra resevillkor & hur vi behandlar era personuppgifter i nedan länk.